Kokemukseni Matrix Roomilla – Raila

Kävin ensimmäisen kerran Essin hoidossa 31.12.2013. Käyntejä on kertynyt Essin luona 6, ja study groupeissa ollen ollut neljästi. Se mitä olen kokenut, mitä minulle on tapahtunut ja mitä olen oppinyt on aika mykistävää. Hyvin paljon; paljon tunneskaaloja ja itsensä lukemista ja ymmärryksen lisäämistä.

Olen saanut uusia näkökantoja toimintaani, lukkoihini (niin fyysisiin kuin emotionaalisiin) ja erittäin hyviä käytännöllisiä vinkkejä, kotitehtäviä, jotka ovat tukeneet minua tässä matkassa; lähdimme liikkeelle niinkin yksinkertaiselta kuulostavalta asiasta kuin tietoisesta hengityksestä ja käsien liikkeiden seuraamisesta. Muutokseni ovat olleet suuria ja vaikuttavia; uskallan avautua, kuuntelen kehoani, osaan tunnustella mitä minulle kuuluu ja oppinut antamaan arvoa muutokselle.

Essi suositteli minulle study groupiin osallistumista. Jännitin ryhmää, pelkäsin kuuluvani ulkopuolelle; mutta se olikin kaikki aika turhaa, ryhmä otti minut vastaan ja pääsin vielä eri perspektiivistä työstämään asioitani, reflektoimaan kuulemaani jne. Study groupit on rakennettu hyvin joka kerta hieman eri teeman ympärille, ja joka kerta niistä on saanut itselleen jotain.

Matka jatkuu – varmasti!

Kiitos Essi ja Emmi – mahtavaa!
RAILA