Uutiskirje heinäkuu 2014 – Study Group

Moikka,

Terveiset mökkiremontin jälkimainingeista, aika hurja ja kaunis muutos on tapahtunut meidän vanhoissa maisemissa. Muutoksen mukana herää myös paljon tunteita, ajatuksia ja kysymyksiä elämästä. Esimerkiksi: Kuinka tukea uutta laatua ja muutosta sortumatta vanhoihin kaavoihin? 🙂

Matrix Roomin study groupit jatkuvat ensi maanantaista 4.8. klo 18:00 alkaen. Jos siis tuntuu, että olisi aika taas saada kiinni siitä mitä kehossa ja elämässä tapahtuu niin päräytetään arki käyntiin tietoisesti yhdessä.

Illan aiheena on: Mitä tapahtui kesän aikana kehossa, elämässä ja aiheissa joita elämme? Oletteko pysyneet hereillä ja tietoisina minkälaisista tilanteista itsenne löysitte?

Alla pieni inspiraatio aiheesta ennen kuin tapaamme!

Iloisia kesäpäiviä,

Essi & Emmi

“I attract exactly the people I need and I provoke situations that I need. It seems we have a questions that we are not aware of and sometimes we are asking for situations in our life to find answers to our questions without being aware of what we are asking for.

That’s why what we try to do is to create a little space in our brain and consciousness that observes us in the situations we are in.

The way I express myself, the way I use my voice, the way I form my body, the way I use my muscles is the question I am asking – you react on my question because I want to get in connection with a topic.” – Thomas Hertlein

Ps. Järjestämme 9.8.2014 kokopäivän workshopin aiheesta adaptaatiot ja kehon lukeminen. Mukaan mahtuu vielä muutama – laitathan viestiä essi@matrixroom.com jos olet kiinnostunut osallistumaan!