Uutiskirje syyskuu 2014 – Pelko ja ihmissuhteet

Moikka,

Terveisiä Matrix Roomilta! Täällä ollaan sukeltamassa pelkoon ja ihmissuhteisiin ensi viikon kurssia varten. Paljon on jo nyt noussut kysymyksiä siitä, että miksi käytän niin paljon energiaa ajamalla käsijarru pohjassa? Ihan hirveen raskasta 🙂 Voisikohan sen energian käyttää johonkin muuhun?

– Jarrutteletko menoasi, koska pelkäät tekeväsi jotain väärin?
– Ajatko itsesi tilanteisiin, joissa ei ole enää tilaa ajatella vaan “jokin” sisälläsi ottaa ohjat?
– Kuinka decodata toistuva ongelma niin, että muutos tapahtuu koko elämää tukien?

Ensi viikon perjantaina klo 17:00 decodataan ihmissuhteita ja pelkoja hotelli Klaus K:n Wintti tilassa Thomas Hertleinin johdolla. Kyseessä on Open Treatment tapahtuma, jossa asiakas Vesa (katso video) pohtii kuinka parantaa ihmissuhteitaan, jotka näyttävät toistavan samaa kaavaa.

Aihetta lähdetään tarkastelemaan mm. näin:

“I could imagine that it would be interesting to look into your fear of doing something wrong and how you need to push situations to a limit / to an extreme so that there is not too much time to think, situations where you just have to react. Where you have so much crisis, so much emergency, so much fight, so much drama that you can only react –  your “animal” part taking over, the rescuer part taking over, the hero taking over, the fighter or rebel taking over… so it would be interesting to have a look at where your morals come from and why are you so afraid of doing something wrong?” – Thomas Hertein

Hyppää kelkkaan ja tule decodaamaan oma elämäsi. Perjantain tapahtuma on avoin kaikille halukkaille, valmennuksen tarkoitus on että opit itse kuinka Human Decoding toimii, koet mitä on työskennellä “monitasoisesti” ja tunteet pelissä sekä miten voit decodata itse itseäsi tai asiakkaitasi opettelemalla muutamia perusteita (hinta 220€ sis. ALV – ensikertalaisille tarjoamme alennuksen).

Iloista päivää!

Emmi

Kysy lisää: emmi@matrixroom.com

Thomas Hertlein tulee tekemään muutamia henkilökohtaisia “Human Decoding” valmennuksia 25.-29.9.2014 välisenä aikana – jos kaipailet ihan henkilökohtaista huippuvalmennusta, ota yhteyttä – minulla on vielä 3vapaata aikaa jäljellä!